La professora Margalida Capellà analitza la llibertat de reunió pacífica en la sentència del Tribunal Suprem sobre el “procés” en un acte de l’OCB

En un acte celebrat aquest dilluns 4 de novembre a Can Alcover (Palma), el professor de dret penal de la Universitat de València Antoni Llabrés i la professora de dret internacional públic de la UIB i membre del LIDIB Margalida Capellà han exposat alguns dels principals aspectes jurídics de la sentència del Tribunal Suprem sobre el “procés” del passat 14 d’octubre. La professora Capellà ha explicat l’escenari jurídic internacional europeu (euroordres i qüestions prejudicials) i ha analitzat el tractament del dret a la llibertat de reunió pacífica en la sentència del Tribunal Suprem en relació amb la jurisprudència més recent del Tribunal Europeu de Drets Humans.