Per Nadal, recomana i regala llibres!

Diuen que per a qui li ha agradat un bon llibre no hi ha plaer més gran que parlar-ne, compartir-lo i recomanar-lo, i això és el que ens agradaria fer amb alumnes i professors/es de Dret. També diuen que qui ha llegit molt ha viscut moltes vides a més de la seva i que un llibre pot ser una finestra a una nova manera de veure les coses, a aprendre i pensar. Llegir, pensar, parlar: això és el que fem al LIDIB.

Si ets alumne/a de Dret o GAID, ens dius quin llibre que t’hagi agradat ens recomanaries? Novel·la, poesia, teatre, assaig… Aquests dies, professors i professores de la Facultat de Dret vos anirem dient quins llibres ens han agradat i per què. Ens encantaria que en llegissis algun i també que pensis en els llibres per fer un bon regal per Nadal. I que ens ho contis algun dia.

1. Tria un llibre (amb la referència bibliogràfica) i escriu unes línies (400 caràcters màxim) explicant l’argument principal i per què el recomanaries.

2. Tens dues opcions: fer-te una foto amb el llibre; o bé fer una foto a la portada (també la podeu trobar per internet)

3. Envia-ho tot (referència, text i foto) al mail lidib@uib.cat fins al 19 de desembre (nit)

4. Ho publicarem a la pàgina www.lidib.uib.cat i en farem difusió