La professora Maria Ballester participa en les XX Jornades de la funció consultiva amb una ponència sobre els referèndums i les consultes populars

Aquest dijous la professora Maria Ballester presenta una ponència en la primera sessió de les XX JORNADES DE LA FUNCIÓ CONSULTIVA en la que es tractarà i es debatrà la doctrina dels consells consultius sobre els referèndums i les consultes populars. La Dra. Ballester és professora de dret constitucional i membre del Consell Consultiu de les Illes Balears des de 2009, en l’actualitat és consellera secretària del Consell Consultiu i subdirectora del LIDIB a la UIB.

En aquesta sessió hi intervindran Dr. Luis López Guerra, catedràtic de dret constitucional de la Universitat Carlos III, vicepresident emèrit del Tribunal Constitucional i jutge emèrit del Tribunal Europeu de Drets Humans, el Dr. Marc Carrillo López, catedràtic de dret constitucional de la Universitat Pompeu Fabra i exconseller del Consell de Garanties Estatutàries de Catalunya, i el Dr. José Suay Rincón, catedràtic de dret administratiu de la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria i conseller del Consell Consultiu de Canàries. Presenta la sessió el Dr. Joan Oliver Araujo, catedràtic de dret constitucional de la Universitat de les Illes Balears i conseller del Consell Consultiu de les Illes Balears